Om oss

Linteum är ett privatägt investmentföretag som aktivt förvaltar och utvecklar investeringar där man kan tillföra erfarenhet, kompetens och finansiell styrka. Fokus ligger på förvaltnings- och utvecklingsfastigheter i utvalda regioner men företaget gör också direkta eller indirekta investeringar i företag verksamma i andra branscher.

Företaget grundades 1999 och var tidigare verksamt inom kommersiellt fastighetsmäkleri men har sedan 2016 övergått till investeringsverksamhet under firma Linteum.

 

Åke Berglund

VD och partner

Civilekonom, Luleå tekniska Universitet.

Verksam i revisionsbranschen mellan 1988 och 2000, verksam i olika ekonomi- och finanschefstjänster mellan 2000-2016 på bl.a Renhållningen Piteå AB, Pangea Property Partners och Fastighets AB Stenvalvet, med avbrott som egenföretagare inom ekonomi- och redovisningsrådgivning.

 

Thure Lundberg

Styrelseordförande och ägare

Tidigare verksam som kommersiell fastighetsmäklare. Grundare av Lundberg & Partners och sedemera en av grundarna och delägarna i Pangea Property Partners. Numera aktiv inom fastighets- och företagsutveckling via delägande och styrelseengagemang.